Satt fast i tunnelen

Hei og god kveld kjære lesere! En liten oppdatering jeg hadde lyst til å dele med dere.

I går skulle jeg å mannen min på kino og se på A quiet place. Den virker veldig spennende. Vi ble 15 min forsinket til filmen, og dørene var allerede stengte. Derfor fikk vi ikke se filmen, noe som var så innmari sjipt. Hadde sett frem til å få se den og en søndags kveld er perfekt for kino syntes jeg.

Vi var sultne så tenkte vi tar en liten kjøretur og kjøper mat fra Tex burger på vei tilbake. De har så deilige burgere. Mmmmm… kan virkelig anbefale det.

Etter vi hadde spist og var på vei tilbake var det full stopp i Oslo tunnelen og som dere alle vet er den 45 meter under havet! Så der satt vi stuck i tunnelen på 45 meters dybde i over en time. Det var så ekkelt. Og trafikken ville ikke bevege på seg og det var ved midnatt! For en bortkastet kveld å bli sittende fast i en tunnel i havet. Viftene der inne hadde høy ubehagelig lyd og de slo seg av og på. Så creepy! Folk var desperate for å komme seg ut og prøvde å trenge seg inn i kjørefelt i hytt og pine. Omg! Etter 80 minutter kom vi oss ut!

Forresten legger ved et bilde jeg tok igår før fiasko kvelden startet med en snap filter 🙂 syntes de har noen fine filtere noen ganger! Denne elsker jeg 🙂 jeg elsker hode smykker :))

 

#oppdatering #opplevelse #oslo #tunell #snap #selfie

Bursdags dryss

Hey folkens! Håper dere har en fin søndag så langt og har kost dere i helgen 🙂

Jeg har vært veldig opptatt denne helgen men her kommer en liten oppdatering av bursdagsfeiringen til min andre nevø som ble 3 år <3

Vi hadde en familiefest for å feire godgutten vår! Og han storkoste seg 🙂 Det ble grilling, masse god mat, gode kaker, gaver, Pinãta og masse gøy for hele familien.

Tema var Mikke Mus 🙂 hehe 🙂

Familie er en velsignelse og det må feires <3

Nedenfor er det noe dryss av bursdags bilder jeg deler med dere 🙂

#bursdag #feiring #familie #love #nevø #barnebursdag #grilling #mat #kos #hygge #pinata #kaker #birthdayparty #mickeymouse

Shop til you drop

God lørdag peeps! I går var det starten på helgen og ingenting kunne være en bedre måte å starte helgen på enn å ta en shopping maraton med mannen min:)

Vi kjørte med nye bilen vår til Sandvika Storsenter, ble en liten koselig kjøretur også.

Vi spiste en god brunch på en Indisk restaurant på senteret som passer perfekt å stikke innom. Maten var også god 🙂

Vi shoppet sminke til meg, masse hudpleie produktet, klær til meg og mannen min og vi shoppet til hjemmet 🙂 vi fikk med oss mye fint for å si det sånn. Det blir bare for mye for å legge ut å vise «dagens innkjøp».

Når vi var ferdig med shopping og skulle videre måtte jeg har en Frappuccino fra Starbucks for cool down 🙂

Men jeg legger jo med noen bilder fra shoppingturen vår.

Forresten så er shopping maraton en utrolig fin form for trening også:) Heheh!

Kos dere masse denne helgen og ta vare på hverandre!

Bilder nedenfor 🙂

#shopping #mote #fashion #sminke #interiør #damemote #menfashion #sandvikastorsenter #gucci #starbucks #kos #sommer

Skjulte Idyll skatter

Hei og god torsdags kveld alle sammen! Det er sååååååå varmt :)phewwwwwwww! But im lovin it!

Jeg skriver dette innlegget for å dele skjulte idyll skatter jeg fant i går.

Forresten, vi har kjøpt oss en ny bil 🙂 En Tesla!

Men jeg skal ikke skrive innlegget om vår nye bil. Jeg skal skrive om idylliske skatter hehe!

Men hvordan det er linket med vår nye bil kommer her.

Vi skulle lade bilen vår i går for første gang, og da tenkte vi en sentral ladestasjon. Da dro vi opp til Tøyen, da de har en ladestasjon for elbiler der. Mens vi satt der så jeg vannspredere som vannet grønt gress foran oss. På baksiden var alt tørt og gult. Ohhhhh jeg tenkte det er jo Botaniske hagen! Det er jo så fint der og jeg hadde jo ikke vært der på mange mange år. Jeg ville absolutt gå å ta meg en titt mens mannen min ventet på at bilen ble ladet.

Jeg tok bilder og har lagt de ved selvfølgelig. For bilder kan si mer enn 1000 ord 🙂 Det var så vakkert og idyllisk. Så skjult og så vakkert. Rett og slett skjulte idyll skatter. Det duftet så godt der inne fordi det var mange forskjellige blomster og plante arter der inne. Det var god energi der også. Masse fred og positivitet. Ønsker du å dra et sted for å få fred fra støy og samle tankene, er det absolutt stedet å dra.

Jeg tenkte selvfølgelig på min kjære pappa og savnet han dypt og skulle så inderlig ønske han var her med oss <3. Når man er på sånne vakre og fredfulle steder, begynner man automatisk å tenke og lure på hvor vakker himmelen må være. Tankene bare flyr og følelsene tar over. Men en ting vet jeg at min kjære pappa er alltid med meg <3

Nedenfor har dere noen bilder jeg tok. Etter å ha tatt en runde selv fikk jeg med mannen min også. Og han elsket det like mye og har faktisk tilbrakt mye tid i barndommen der. Men i går følte vi oss som turister i vår egen by. En by hvor vi begge er født og oppvokst 🙂

#oslo #botaniskehagen #idyll #tøyen #loveit #natur #hage #planter #blomster #duft #vakkert #utsikt #turistiegenby #naturelove

Lev ditt og la andre leve sitt

Noen ganger lurer jeg på hvorfor blander andre folk seg så mye i andres liv og hva andre gjør?

Jeg sitter ute på Espressobar og nyter en herlig Frappe og har nydelig utsikt foran meg:) (bilde nedenfor). Jeg er takknemlig for alt jeg har. Og når jeg er så takknemlig ønsker jeg aldri å henge ut noen i virkeligheten eller på noen form for sosiale medier plattform.

Må folk hate noen offentlig fordi det skjer så lite i deres eget liv at de ellers ikke har andre innlegg, tema, hendelser å dele eller skrive om?

Som jeg skrev i et tidligere innlegg så er verden rund. Sender du ut hat, vil hat komme tilbake til deg. That?s just the way it is!

Og en annen ting jeg vil dele. Hvorfor har noen problemer med å se noen etnisk minoriteter med mørkere hudfarge, gjøre det så utrolig bra, bo utrolig bra og kjøre de feteste bilene?

Våre fedre og vi har jobbet hardt og bidratt til å bygge opp Norge. Ved bruk av min bror sin metode fant Norge olje i Nordsjøen for flere milliarder kroner. Jeg prøver ikke å skryte, jeg forteller bare sannheten!

Alle må være takknemlig for det positive folk bidrar til. Og slutt med å hate folk og sette ut noen. Slutt med fremmedfrykt!!!

Alle har forskjellige måter å leve på. Ingen har rett til å dømme noen.

Lev ditt og la andre leve sitt!

Men sånn serr. Sjekk ut den deilige utsikten 🙂

#oslo #sørenga #frappe #utsikt #morgenkaffe #kos #takknemlig #visitoslo #stopphat #strekkutenhånd

Har du tenkt over det??

I dette innlegget vil jeg faktisk skrive om noe jeg mener påvirker vårt samfunn. Egentlig ikke bare samfunnet som er påvirket av det men hele verden.

Jeg lurer på hva fører til at noen mennesker faller ut av samfunnet og systemet og gjør så mye galt i forhold til andre? Hva er egentlig normalt? For de kapitalistene i dress kan gjøre mye med store summer av penger som egentlig ikke bør være akseptert. Er det normalt?

Jeg tenker det er ingen fasit på dette uansett. Og dette innlegget handlet ikke om kapitalisme.

Dette innlegget handler om høyeste nivå av kjærlighet. På engelsk heter det unconditional love som blir oversatt til ubetinget kjærlighet på norsk. For det finnes ulike nivåer av kjærlighet.

Har du noen gang tenkt på viktigheten av å bli elsket ubetinget? Kan en kjæreste/mann eller kone elske deg ubetinget?

Hva gjør mangel på ubetinget kjærlighet med et menneske? Og hva skjer med det mennesket hvis det ikke har fått ubetinget kjærlighet fra sine foreldre når vedkommende var et barn?

Da kommer vi tilbake til de menneskene som faller utenfor i samfunnet. Fordi et menneske trenger å bli elsket ubetinget fra starten av. Hvis ikke fylles det menneske med sinne, hat og aggresjon.

Foreldre skal elske sitt barn ubetinget og de fleste blir elsket ubetinget av sine foreldre. De elsker sitt barn uansett hvordan barnet er og hva barnet gjør, uten forventninger av å få noe fra barnet.

Det sies at hunder også kan gi ubetinget kjærlighet til mennesker.

Du blir rett og slett elsket for den du er og du trenger ikke bevise noe eller gi noe tilbake. Det er den deiligste følelsen et menneske kan oppleve.

Men så er det dessverre slik at mange mennesker blir elsket betinget. Det blir vel nesten som resiprositet, dvs «du gjør noe for meg, jeg gjør noe for deg». Da er man ikke elsket for å være seg selv lenger. Det blir som en byttehandel.

Men det verste er opposisjon og motstand fra de du egentlig skal bli elsket av. Kontroll og det å bli styrt av noen gjør at et menneske blir fratatt sin selvtillit og verdi. Ingen burde finne seg i noe slikt. Men det er sikkert flere der ute som ikke vet bedre og dette er det eneste de har opplevd.

Det skjer ikke bare med mennesker men også med samfunn. Politisk opposisjon og makt tar over. Og menneskene blir terrorisert på de grader vi ikke kan tenke oss engang.

Vi må ikke dømme mennesker, for vi vet ikke hvordan de har blitt behandlet siden de var små. Mangel på ubetinget kjærlighet ødelegger et menneske og et samfunn.

Mange mennesker kan bruke begrepet «Det er ekte kjærlighet» når de har møtt en. Men hva legger man i det?

Ekte kjærlighet er jo ubetinget kjærlighet. Finnes det så mye av ubetinget kjærlighet mellom partnere på denne tiden vi lever i? Begrepet kompromiss blir jo mye brukt nå for tiden for å få parforhold og andre forhold til å funke!

Det sies at unconditonal love is heavenly love. Det tror jeg på!

Om mennesker kunne klare å elske ubetinget, hadde verden vært helt annerledes!

Heaven would be a place on earth <3

 

På dette bildet: Smykker fra Accessorize

#unconditionallove #kjærlighet #ubetinget #samfunn #verden #viktighet #spreadlove #viktigbudskap #forståelse

Hvor ble den av?!

God mandag alle sammen! En ny uke og som det sies med den kommer nye muligheter.

Det jeg egentlig lurer på er hvor sjapt kan en helg gå og hvor ble den av?! Sånn seriøst syntes jeg at tiden går altfor fort. Nå driver folk å snakker om sensommer og høsten. OMG!!! Jeg vil ikke at sommeren skal avslutte. JEG ELSKER SOMMER OG HATER MØRKE DAGER!

Jeg liker lange lyse dager og glade mennesker. På sommeren er alle så glade og positive. Men på vinteren er det stikk motsatt. Folk holder seg mer inne og sprer ikke noe særlige positive vibber!

Positive vibber er viktig! Jeg holder meg langt unna negativitet eller vibber som prøver å dra meg ned. Omgå mennesker som løfter deg opp og motiverer deg!

Men ikke se din egen nytte i alt! Har du en venn eller en bekjent som har gått i gjennom noe vondt. MÅ DU STREKKE UT EN HÅND!

Den personen trenger din støtte. Husk det å støtte en som har opplevd noe traumatiserende, vil gi deg mye igjen for det i god karma form, enn å bare forsvinne for du føler du ikke lenger trenger vedkommendes selskap, da det ikke «gir deg noe».

Det du gir ute til verden, vil du få tilbake. Derfor er jorda rund! What goes around comes around!

Tiden er aldri den samme. Det finnes gode tider og det finnes dårlige tider, i alle menneskers liv, uansett hvor i verden du befinner seg.

Men det du husker mest er hvem som var der for deg da du trengte dem mest, ikke hvem som «festa» med deg når livet var på topp!

Du må også kunne spre kjærlighet og lys i andre menneskers liv.

Jeg legger med et full outfit bilde fra helgen:)

Her står jeg utenfor Den Norske Opera & Ballett.

Positive vibes only 🙂

 

Outfit details:

 

Veske:Gucci

Overdel: Bebe

Bukse: Kjøpt i Dubai

Sko: Kjøpt i Dubai

 

#helg #positivevibes #strekkutenhånd #kos #goodtimes #sommer #outfit #mote #gucci #bebe #krøller #beachwaves

 

Mr.Bye

Helloooooo people! Håper dere koser dere i sommervarmen og har en fin helg så langt.

I går hadde jeg date med mannen min, vel jeg kaller det date fordi vi var ute og spiste og ville dra på en av våre favoritt restauranter gjennom tider.

Det er en en restaurant som heter Mr.Bay som ligger på Tjuvholmen. Jeg og mannen min har hatt så fine stunder der, vi har feiret så mye sammen der. Så gode minner.

Vi tenkte la oss spise vår favoritt indrefilet der igjen. Så vi dro dit. Vi fikk vår favoritt bord som er like ved Budda statuen som smiler som det nesten smitte over 🙂 hehehe! (Lagt med bilde så skjønner dere hva jeg mener).

De fleste satt på uteserveringen, men min mann ville sitte på vår favorittplass.

Vi bestilte vår favoritt indrefilet rett (Biff Xate), som er faktsik kjempe god. Men den retten hadde endret seg litt. Den ble ikke servert på samme måte som den alltid hadde blitt gjort. Men det gikk fint, maten smakte deilig.

Men når vi kommer til den servitøren som lekte så eplekjekk (Khaki) og aldri smilte og hadde attitude, tenkte vi OMG! Hva har skjedd med dette stedet som hadde så mye kvalitet og super service. Han glemte oss helt bort når vi ventet på å kunne betale sånn at han kunne flørte med damene som satt like ved.

De servitørene som var der før, jobber ikke der lenger. Atmosfæren og servicen er helt forandret. Vi har mange gode minner fra denne restauranten. Men nå er det slik at for oss har Mr.Bay blitt til Mr.Bye.

Takk for de gode stundene. Vi tar de med oss videre!

Kan dere tro at når han spurte om vi skulle ha dessert og jeg sa nei jeg skal ha en Cappuccino, så svarte han «du skal ha en cappuccino BARE». Omg! Hvor uproff kan en servitør være:)

Nedenfor har jeg lagt med noen bildet fra middagen. Jeg og mannen min hadde det koselig fordi vi var sammen 🙂 Selvom vi har sagt Bye til Mr. Bay.

Outfit details:

Veske: Gucci

Overdel: Bebe

Klokke: Seiko

#middag #helg #mat #date #tjuvholmen #budda #oslo #sommer #mote #gucci #bebe

 

 

 

Noe er på gang

God lørdag folkens! Ønsker dere en fin fin helg med masse latter og morro 🙂

I går dro jeg og mannen min på et idyllisk sted her i Oslo. Litt små mystisk var det der også men veldig idyllisk. Vi tok turen til Bygdøy for å avkoble fra all støy i byen. Vi bor ved havet selv og elsker det men det kan til tider være mange mennesker og støy på det området vi bor. Midt i byen for å si det sånn 🙂

Vi hadde ting å prate om. Vi hadde ting å planlegge. Mye som skal skje fremover. Mye spennende. Noe er på gang!

Jeg har tidligere nevnt at jeg har en film familie som lager filmer. Det er så spennene da dette gir utløp for kreativitet. Det er ingen grenser, det er bare å uttrykke sine ideer, kunst og følelser. Ingenting er bedre enn å kunne vise verden sin kreasjon. Det er så originalt! Det er kunst! Ikke hvem som helst som egner seg til det, for du må tenke ut av boksen.

Har man kreativitet i ryggmargen er alt mulig!

Jeg holder litt lav profil enn så lenge, men når ting er i gang blir det litt annerledes 🙂

Etterhvert vil dere forstå hvorfor min blogg heter Art of storytelling 🙂

Det å fortelle en god historie er en kunst. Det finnes mange forskjellige måter å gjøre det på.

Jeg har noen bilder til dere fra stedet. Og det er kjempe fint der. Mange av dere har sikkert vært der, men de av dere som ikke har vært der, dere MÅ dra dit 🙂 Anbefales for å kose seg ved vannet, koble av og nyte sommeren.

Outfit details:

Veske: Gucci

Sko: Michael Kors

Top: HM

Bukse: Kjøpt i Dubai

#bygdøy #oslo #idyll #natur #hav #strand #avkobling #kos #planlegging #kreativitet #spennende #filmskapere #manusforfatter #artdirector #kreatør #mote #gucci #michaelkors #hm

 

Smør majones på håret!

Ja du leste helt riktig! Smør majones på håret! Ikke lett majones men ekte majones. Bruk hvilken som helst merke men må ikke være den lette varianten med mindre fett.

Majones på håret gjør underverker. Det reparere tørt og skadet hår og virker som en super god pleie og balsam for normalt hår. Det betyr at det passer til alle hårtyper.

Hvorfor er det så bra?

Fordi majones er et ferdig laget produkt for deg, du trenger ikke å gjøre noe som heldst da det inneholder nøkkel ingredienser som egg, olje, eddik osv. Den inneholder en god mengde med proteiner håret har godt av, vil gjøre håret silkemykt og vil gi masse glans.

Eddik reparerer og gjenoppretter PH-balansen i hodebunnen.

Oljen vil gjøre håret mykt, gir pleie og glans.

Egg inneholder proteiner som gjør håret sterkere og vil hindre at håret sliter og brekker.

Slik gjør du:

Påfør majonesen i tørt hår. Du kan også gjøre det på dampet eller fuktet hår men den vil absorbere bedre i tørt hår.

Når du har smurt inn majonesen fra hodebunnen helt ned til tuppene bør du også gi deg selv en hode massasje.

La det virke i håret i 30 minutter. Etter det kan du vaske og rense håret med en god sjampo.

(Dette er reversert hårvask, dvs du påfører majonesen som en hårmaske eller balsam først og påfører sjampo etter). Det er faktisk smartere å gjøre det slik og vil gi mer sunnere, sterkere og glansfullt hår.

Man skal ikke gå helt etter boka og hva det tradisjonelt gjøres. Er man kreativ og åpen for å prøve mer naturlige produkter, vil man bli overrasket over hvor enkelt det kan være samtidig som man oppnår bedre resultater og sparer masse penger.

Har du veldig tørt og skadet hår kan du bruke denne hårpleien to ganger i måneden. Hvis du har normalt hår holder med med en gang i måneden.

Prøv det ut og du vil bli OVERRASKET over hvor hvor enkelt, billig og effektivt det er å bare påføre majones på håret. Den vil gi ditt hår alt det trenger for å se sunt, mykt og glansfullt ut, samtidig som det er dypt pleiende.

PS! Jeg anbefaler deg å prøve ut et lite område på hodet for å teste ut om du reagerer på noen av ingrediensene, før du prøver ut på hele håret og hodebunnen.

Vær åpen for å prøve noe nytt og prøv dette ut. Da vil du se hva slags underverker majones gjør på ditt hår! 🙂

#hår #pleie #hårpleie #skjønnhet #diy #majones #underverker #tips #anbefaling #råd #prøvnoenytt #naturlig #sparpenger