Outfit; Philipp Plein & Jimmy Choo

På anledningen middag ute med veninner på lørdagen, valgte jeg Philipp Plein kjole i marineblå farge og min Jimmy Choo veske som jeg fikk av mannen min til min bursdag i oktober. Jeg syntes klærne til Philipp Plein er rå kule og er for tiden blant mine favoritt designere. Også er det ikke så mange i Norge som går med hans klær enda heller. Det liker jeg 🙂 Som jeg alltid har sagt så liker jeg å kjøre min egen stil og følger ingen. Denne Jimmy Choo vesken er også rå stilig og fargene er helt unike og bomb! Derfor kom denne vesken først på ønskelisten for min bursdag gave. Det var kun for fargene og designen, og tilfeldig var det Jimmy Choo.

Strømpene matchet veldig med vesken og derfor ble det perfekt til antrekket. Sist og ikke minst så ble det svarte høye boots som passer utmerket til korte kjoler 🙂

Girls just wanna have fun

I går var det lørdags kos med girlsa💃🏻 Vi var alle å spiste sammen på Aker brygge. Det var kjempe koselig og maten var god. Jeg var i såfall veldig fornøyd med maten min og desserten min. Jeg gikk for laks. Sakte kutter jeg ut kjøtt og da blir resten også mye enklere for veien til å bli veganer. Men på 1 2 3 går det ikke 🙂 Men jeg må ærlig si at jeg føler meg så mye bedre uten rødt kjøtt som jeg har unngått i det siste. Det gjør en bare godt 🙂 

Alle hadde bestilt forskjellige retter og det var mye godt der. Og stemningen var på Topp💃🏻 Vi hadde så mye å ta igjen fra sist og jeg ble også kjent med nye jenter. Det syntes jeg er veldig gøy, å treffe nye mennesker og være sosial. Jeg  er velg sosial av meg er ikke helt den skjenerte typen 🙂

Desserten var kjempe god. Jeg valgte Marengs crumble med sorbet is. Ohhhhhh det var såååå godt! Jeg elsker alt som har med marengs å gjøre. Pavlova, Verdens beste kake, krem med marengs med forskjellig topping. Mmmmm merker jeg får vann i munnen av bare tanken…igjen 🙂

Jenter vil bare ha det gøy og kose seg! Og det fortjener vi hvertfall på en lørdagskveld💃🏻

 

 

I mørke himmel og hav

Jeg var ute på tur for å handle i går og kunne ikke la være å nyte denne vakre mørke himmel og hav utsikten og midt i det hele dette skipet, som skulle ta sin seil ut i det mørke havet. Det var helt magisk og samtidig var det mørke så mystiskt. Men det er jo akkurat det som gjorde det så spesielt og fengende.

Her deler jeg selvfølgelig bildet med dere, så vet dere hva jeg snakker og og hvor vakker Oslo kan være selv i nattens mørke i vinteren🌌

På agendaen for dagen i dag står det at jeg må trene (må pushe meg gjennom en økt), rette ut håret mitt (som tar evigheter) og gjøre meg klar for middag med girlsa i kveld☺️

Ønsker dere en fin fiiiin lørdag 🙂

Balanser macro med micro og jeg snakker om tid

Psykologien forteller oss at den primære måten vi opplever vedvarende positiv følelse på er  når vi er på vei mot et ønsket mål. Hvis du kun tillater deg selv å bli lykkelig når du «når du når dine livets største mål» eller det du vil kalle «når drømmen», mister du poenget. Definer hva det å vinne betyr for deg på dag-til-dag basis, ikke bare hvor du vil være 5 til 10 år fra nå. For livet ditt dreier seg hovedsakelig om det som skjer på dag-til-dag basis, ikke de store milepæl oppnåelsene.

Det er viktig å leve i nuet og vær grei mot deg selv. Det er det micro i livet du vil oppleve mest av og lær deg å sette pris på det og vær takknemlig. Du kan ikke basere din lykke kun på macro opplevelsene som skjer langt skjeldnere.  Du må ha en fin balanse mellom macro mål og micro mål. Du vil føle du mestrer og oppnår noe hver dag. Og det vil gi en god selvfølelse og lykke. Målene du ønske å oppnå bestemmer du helt selv ut i fra hva som passer deg best. Det finnes ingen fasit på måloppnåelse.

Jeg har alltid blitt irritert over spørsmål som hvor ser du for deg selv om 5 år eller 10 år?, under jobbintervjuer. Jeg mener det er ikke riktig å sette sånt i tidsperspektiv. For i følge The universal law, settes ingenting i tidsperspektiv.  Og vi er ett med universet og når ting skal skje, så skjer det på sin rette tid. Alle går etter sin tid. Ingen er forsinket eller ingen er forhastet. Vi er alle unike og alle er på sin riktige tid i livet. Mulig det er komplisert men jeg kan gjøre det enda mer komplisert ved å skrive at alt vi har er et evig nåtid. Så gjør det beste ut av det.

Vi sitter igjen med gårsdagens minner og imorgen har ingen sett. Alt vi har er nå. Derfor må du være glad, takknemlig, positiv og lykkelig nå✨

Vellykket møte og en god kaffe

Det er så sent ut på natten nå. Men jeg tenkte jeg legger inn en liten update fra dagen i dag. Det har vært en veldig hektisk dag med trening, hårfarging og et viktig, produktivt og vellykket møte på vår favoritt spot i Oslo, hvor det er herlig stemning og god kaffe. Jeg kan ikke røpe så mye ang møtet nå men det er i hvertfall en veldig spennende prosjekt som er på gang og vi håper selvfølgelig at alt går etter planen. Det er ikke lett men nå er det jo slik at jeg liker utfordringer, er veldig kreativ og gir aldri opp 🙂

Men tanker og tro spiller mye inn her. Han jeg tro er alt oppnåelig🌟

Nå er det sovetid. God natt❤️

Er du golddigger eller goaldigger?

Det er faktisk en stor signifikant forskjell mellom disse to ordene. Hva tenker du at du er? Er du en Golddigger eller en Goaldigger? Jeg er en Goal digger! Når du ser ordene i et glimt, ser de helt like ut. Men de er helt ulike og betyr to helt forskjellige ting. En uambisiøs kvinne peker mer i retning mot golddigger og ønsker å bli tatt hånd om av en mann på alle mulige måter og er da villig til å gjøre alt for å bli forsørget og bryr seg ikke om hvordan penger hun blir forsørget av.

En ambisiøs kvinne, som jeg er, liker en mann som er målbevisst. Jeg er en Goal digger og da digger jeg en mann med mål. Jeg har jo en mann som har en helt utrolig fantasi som er viktig å ha i en filmverden, han står på og har mange mål han ønsker å oppnå. Og det elsker jeg. Man må tenke ut av boksen for å skape noe nytt. Selv er jeg også en idéutvikler og liker å skape noe nytt. Sammen skal vi oppnå våre mål.

Jeg mener at jenter bør fokusere mer på å være Goal diggere enn å være Gold diggers. De kommer lengre med å være Goal diggers og opplever mer suksess enn å være Gold diggers.

Menn kan fort gjenkjenne en jente som er gold digger og syntes det er så turn off!

So girls, you are gold baby. Solid gold.

Du trenger ingen mann til å bevise deg det. Du selv er sterk nok, god nok og kan klare å oppnå dine mål og drømmer🌟

Hvorfor jeg vil bli veganer

Det er så mange fordeler med å kutte ut kjøtt. Dyrene slipper å lide for å bli din måltid, og du føler deg lettere i kroppen ved å ikke putte i deg kjøtt. Man begynner å tenke klarere og blir kvikkere ved å holde seg unna kjøtt. Kjøtt gjør at vi blir mer slappe og ikke tenker vår fulle potensiale.

Men det folk flest ikke snakker om, men som jeg skal skrive om hvor jeg skal ha «real talk» med dere,  er at det å spise kjøtt er å spise død. Det er dyr som blir drept for å bli mat. De blir drept på de mest brutale måtene. Dyrene må lide så mye og da kan dere ikke tenke dere hvor «stresset» og traumatisert kjøttet til dyrene blir, og det å spise død som har blitt drept drar dine frekvenser ned og du får negativ energi i deg. Det å ikke spise kjøtt vil øke dine frekvenser og gi deg mer positiv energi og du vil føle deg mye bedre, lykkeligere, opplagt, energisk, kvikkere og smartere.

Det er så mye fordeler ver å kutte ut kjøtt for våres del, samtidig som dyrene får leve og unngår å bli slaktet.

Men så er det den viljestyrken på å fullt bli veganer. Da skal vi ikke spise noe form for kjøtt og det gjelder også fisk, vi må unngå alt av melkeprodukter og egg. Det er en stor dediskasjon. Jeg kan klare å unngå kjøtt men jeg kan ikke unngå melkeprodukter eller egg. Det er mye jeg elsker der som er altfor mye å gi opp. Men kanskje jeg bør begynne steg for steg . Først unngå kjøtt, og så se om jeg klarer å unngå det andre og kun holde meg til frukt, grønnsaker og planter🌱

Var hos øyelegen i dag

I dag hadde jeg virkelig vanskeligheter med å stå opp. Men så måtte jeg rekke timen hos øyelegen da jeg trengte en liten øye sjekk. Jeg har hatt litt røde og litt irriterte øyne i det siste, men legen sa øynene er helt fine og ikke noe feil å finne. Thank God tenkte jeg🙏🏻 Øynene er en av de viktigste sansene vi har og de må man virkelig ta godt vare på. Jeg er takknemlig for at alt er fint med de.

Etter å ha vært hos øyelegen trengte jeg noe forfriskende. Jeg unnet meg en frisk deilig iste av grønntrøyene, peach og lemonade. Den var fantastisk forfriskende og god. Ved siden av gikk jeg for en Skinny Blueberry muffin. NON guilty pleasure (håper jeg😜). Jeg og mannen min satt og skravlet og skravlet på Starbucks. Mer enn vi skravler hjemme haha.

Mens vi satt på Starbucks fikk vi skikkelig cravings på McDonalds og spesielt deres fiskeburger som smaker så godt! Da måtte vi selvfølgelig gi etter cravingsen vår fore den..hehe😋.

Denne dukket opp

Så plutselig dukket dette minnet opp i dag på min Instagram fra 20.01.17. Ååååhhhh som jeg savner Dubai og bo på Atlantis the Palm igjen. Det er beste hotellet i Dubai og helt eventyrlig og fantastisk. Nesten hver gang vi reiser til Dubai, bor vi på dette hotellet. Anbefales på det sterkeste 🙂 En ting er å reise til Dubai som er en opplevelse i seg selv,  men når vi bor på Atlantis er det ende en stor opplevelse i en opplevelse.

Som jeg savner Dubai, varmen og solfylte dager hvor alt er lyst, varmt og herlig!

Take me back to Atlantis in Dubai 🙂

Feel it till you make it

Dere har vel alle hørt utrykket Fake it till you make it! Vel jeg er faktisk helt uenig i dette. Jeg mener at man skal være så ekte som mulig og den beste versjonen av selg selv. Fake funker ikke i det lange løp, for det som ligger under fake kan ikke forbli «skjult» for alltid.

Hvorfor skal mennesker bli oppfordret til å være fake til de når sitt mål eller sin drøm?! Betyr det da at samfunnet og verden skal være full av fake folk? Hvordan vil verden bli da? Hva slags etikk og moral vil da videreføres til barna?! Fake gir ingen lykke!

Min teori er Feel it till you make it! Du trenger å være bevisst på akkurat det det du ønsker å oppnå, dine mål og drømmer. Så føl dem. Føl på deg å ha oppnådd det. Det er en liten treningsprosess og steg for steg prosess. Men det er så ekte som det går ann å bli. For vi skaper vår egen realitet. Så mye makt har vi over oss selv. Det er mye! Men ikke alle klarer å bruke den makten riktig og mulig noen kanskje ikke vet det heller. Men det er i så fall sant. Ha tro og føl det du ønsker å oppnå, føl akkurat det du vil føle når du har det du vil oppnå og drømmer om. Det er sterke saker men det vil forandre ditt liv. Det vil være helt ekte 💯🌟