Dagen i dag (bildedryss)

Dagen i dag har vært helt fantastisk. Jeg har vært ute på lunch og shopping med min mamma og søster. Vi har kost oss maks og kjøpt så mye fint. Jeg rekker dessverre ikke å legge ut dagens innkjøp men kan ellers fortelle litt hva vi har gjort 🙂

Vi har vært på flere butikker, blant annet på Louis Vuitton og inne på Steen & Strøm og spist lunch og selvfølgelig vært inne på store Kicks.. hahaha det måtte vi bare 🙂

Etter all shopping måtte det jo selvfølgelig bli en god kopp kaffe og noe namm ved siden av. Espresso house slår aldri feil og deres gulrotmuffins smaker bare digg.

Det var en god vår dag i dag med de aller beste og sol 🙂

Little Venice i Dubai

I Dubai har de Little Venice på Souk Madinat Jumeirah. Det er veldig autentisk Arabisk men samtidig er du omringet mye av amerikanske og andre vestlige restauranter og mennesker. Du får en fantastisk utsikt over Souken, Burj Al Arab og mye annet fint.

Det er absolutt noe veldig koselig og romantisk å gjøre når man er i Dubai. Og det er like koselig å gjøre det med familien og venner også.

Anbefaler dere å prøve ut disse båt turene når dere er i Dubai. You gonna love it 🙂

Outfit- Metall frynser

Jeg elsker klær med frynser. Jeg går ikke med så mye frynser nå som jeg gjorde før. Men denne genseren elsker jeg, fordi den har metall frynser. På sidene av armene og under, så når jeg løfter armen sprer frynsene seg utover og det ser veldig stilig ut. Det ser også tøft ut og gir looken litt edgy preg. Noe som er veldig kult i blant. Jeg syntes det er kult å variere litt på looken, antrekket og stilen. Alt avhenger av humøret og anledningen 🙂

Buksen syntes ikke så mye på dette bildet men jeg ville ha «litt annerledes» bukse under, og da ble det denne svarte buksa  med ruter.

Love this look 🙂

Tropisk reise

Dette bildet er fra ferien vår. Det var virkelig en tropisk reise i tropene. Ikke bare det men dette bildet i seg selv tar med deg som seer/ leser med på en tropisk reise.

Vakre tropiske blomster, varme, sol, blå himmel, lyden av havet og iskald slush Mocktail Yummm!!!

Endelig tittet solen frem her i Oslo i dag og jeg må si det gir så mye energi 🙂

Mitt forhold til Makeup

Jeg har et godt forhold til makeup. Alle har sitt forhold til makeup på ulike nivåer, og det finnes faktisk også noen folk, men da mener jeg få folk som avskyr det helt.

Når jeg sier jeg har et godt forhold til makeup er det fordi for meg er makeup kunst. Det er kreativitet. Jeg føler meg overhodet ikke ufin og stygg uten sminke, jeg får høre jeg faktisk ser yngre ut uten makeup. Jeg sminker meg ikke for noen heller. Det er rett og slett ikke for andre jeg sminker meg. Jeg sminker meg fordi jeg får utløp for min kreativitet. Ja det er nesten som en type beroligende terapi for meg. Uansett om jeg har en god dag eller dårlig, så hjelper det å mikse og trikse med ulike fargekombinasjoner. Det er så gøy!

Jeg har faktisk sminket flere bruder også, som har vært veldig fornøyde.

Mens jeg sturderte på BI hadde jeg jobb som Merkekonsulent for de største merkene i kosmetikk bransjen ved siden av studiene. Det var tider det 🙂

Black & White Classic look

Svart & Hvitt bilde gir et veldig spesielt preg til et bilde. Det gir et veldig klassisk preg til bildet og jeg elsker det. Det gir et klassisk og elegant preg.

Jeg elsker dette svart og hvitt bilde av meg, som ble tatt i sommer. Og jeg elsker hvor blondt hår jeg får uten at noe av de varme hårtonene kommer frem.

Jeg bare elsker det 🙂

Syter og klager vi for mye?

Vel det er veldig forståelsesfullt at vi Nordmenn klager mye på været, spesielt når det er grått. Enten får det være en lys sommerdag, eller så får det være en lys vinterdag, som for eksempel oppe på fjellene. Men grått vær gjør noe med en hver person. Den suger ut energien og gjør masse effekt på humøret og faktisk suger ut gleden til menneskene også.

Hvorfor er det så mange deprimerte mennesker i Norge?

Hvorfor sliter så mange med selvmordstanker i Norge? Hvorfor er selvmordstallene så høye i Norge sammenlignet med andre land, til og med land med lite ressurser?

Det er jo mye av grunnen som faktisk ligger i de veldig mange mørke dagene her i dette landet. Dessverre men det har mye å si til at folk faktisk syter å klager så mye. Det hjelper faktisk ikke så mye at det også er så mange ensomme mennesker i dette landet som lever mye ensomt i disse mørke dagene. Hvordan kan man finne lyset hvis noen har det mørkt både innvendig og utvendig?

Familie er viktig for nordmenn men ikke så viktig som for folk i andre land hvor de eldre er hovedkjernen til familien. Alle omringer seg rundt de eldre og de er familie sjelen. Hvorfor er det sånt at folk liker å holde en viss avstand og «holde på med sitt» og er «altfor opptatt», når man faktisk trenger hverandre enda mer i nettopp slike mørke og grå dager.

Folk trenger hverandre men er redde for å si ifra. Er de redde for at de blir oppfattet som «svake»? Eller «trengende»? Men vi mennesker trenger en form for kjærlighet og at noen bryr seg om oss. Uten det visner vi og i tillegg visner mennesker litt uten sol også.  Planter og blomster trenger lys for å blomstre. Det trenger vi mennesker også.

Så svaret er at noen ganger har vi rett til å syte og klage før vi begynner å tenke på løsningen. Vi trenger mennesker rundt oss. Ensomhet er ikke løsningen på noe. Vi må bry oss mer om hverandre og ta ekstra godt vare på våre nære og kjære.

Hvis man er veldig ensom er en god løsning å holde på noe man har stor lidenskap for. Kreativitet er også en fantastisk form for terapi.

Middag hos min siss (Bildedryss)

Søndagsmiddagen ble hjemme hos min søster i går. Og hun hadde da ordnet god mat. Jeg kunne spise alt utenom kyllingen. Hun hadde også laget hjemmelaget hvitløksbrød som enda var i ovnen når vi i hast tok dette bildet, før noen kastet seg på maten hehehe 🙂 Svigerbroren min hadde også ordnet i stand fresh drikke av blodappelsin og sitron.

Forresten det er ikke edderkopp på planten hahaha 🙂

Maten smakte kjempe godt, men jeg styret meg unna alt av kjøtt, så det ble mye salat og grønnsaker, med saus og hvitløksbrød på meg. Det smakte faktisk kjempe godt.

Jeg har merket at når man velger å bli vegetarianer eller veganer, får de nærmeste også «konsekvenser» for det eller har sine meninger. Mulig man blir litt «kjedelig» på sammenkomster og har sine «krav» på noen middager men det føles bare riktig å styre unna kjøtt 🙂

Kvelden endte med insane god dessert og spill med min nevø og niese❤️

The Atlantis- Aquaventure

Jeg skrev det forrige innlegget om at vi bodde på Atlantis the Palm i Dubai og der har vi bodd flere ganger. Det er virkelig en av de beste hotellene i verden og jeg virkelig anbefaler dette hotellet hvis dere skal ha en Wow opplevelse på reisen. Det som er så ekstra på dette hotellet er at de tilbyr så mye mer enn bare hotell og det er masse å gjøre her og masse aktiviteter for både store og små!

Aquaventure er noe jeg digger ved dette hotellet. De har vannsklier på another level hvor de har designet vannparken som pyramidene i Giza Egypt. Sklir du ned de havner du under stort aquariet med haier oppi og mange andre eksotiske og litt nifse fisker. Men du får en Wow opplevelse mens det rushet andrenalin i blodet.

Dette bildet er fra da vi kom til Aquaventure parken og fikk fantastisk utsikt utover hotellet.