Festligheter men noe på hjertet

Som jeg skrev i innlegget i går at oktober og november er bursdags måneder på høy gir. Jeg mener nesten alle rundt meg har bursdager rundt denne tiden, og det er flere bursdager, selskaper og festligheter jeg har deltatt på i det siste, men som ikke har kommet frem på mine sosiale medier eller på bloggen min.
Dette er noen bilder fra feiringen til min vakre mamma for en liten stund siden, som ikke kom frem.

Kaken var herlig på både utsiden, innsiden og smaken ❤️Hjerte kake til kjære mamma❤️

Men jeg merker i denne festlighets perioden, føler jeg meg ikke som meg selv lenger. Egentlig har det hopet seg opp gradvis etter at jeg kom tilbake fra Dubai, men nå er jeg virkelig  deprimert. Jeg er ikke i mitt riktige element. Jeg er ikke lykkelig inni meg, jeg har noe eller flere ting som er uoppgjort fra før og mye har skjedd i det siste. Men jeg finner ikke ork til å ta stilling til noe som helst akkurat nå. Jeg føler at folk rundt meg ikke forstår seg på meg om hvordan jeg har det og hvordan jeg føler meg! Det er enda tungere føler jeg, at mine nærmeste egentlig ikke forstår seg på meg. Men en ting er fakta om livet, og det er at hvis ikke du kan hjelpe deg selv, kan ingen andre hjelpe deg heller. Du må gi deg selv tid og koble litt av fra støyen der ute til å finne motet igjen også være sterk og bare kjempe for deg selv, din indre ro, tilfredshet og lykke. Lykke er jo en sinnstilstand og ikke noe annet. Det er ingen ingen fasit på det heller. Alle har jo sin egen definisjon på lykke. Men jeg føler meg ofte misforstått. Men i bunn og grunn er jeg veldig ydmyk og forståelsesfull person. Det å bli misforstått er noe som virkelig plager meg.
Tårene mine bare renner i skrivende stund og jeg har det så tungt. Men i dag har min svoger bursdag og jeg må skru på et smil, selv om jeg overhodet ikke føler for å dra eller smile og late som. Men det er familie og jeg orker ikke snakkis rundt hvorfor jeg ikke kom osv. Den sure, tunge og mørke vinteren gjør virkelig ikke saken noe lettere for meg.

Egentlig vet jeg ikke hvorfor jeg skriver alt dette her på bloggen, men jeg bare følte for å gjøre det. Livet er virkelig ikke bare glam og dans på roser.
Håper dagens bursdags festligheter får mer i bedre humør!

God lørdag til dere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg