Hvordan du kan unngå å bli såret

 

Dette er faktisk et råd som kan forandre dine tanker og følelser for nettopp det vi alle frykter og akkurat den situasjonen ingen av oss ønsker å være oppi. Nemlig det å bli såret. Det trenger nødvendigvis ikke bety at vi kun blir såret i kjærlighetsforhold, men vi kan bli såret av venner, familie og andre mennesker rundt oss også.

 Her er noen gull råd til dere. Ikke fest deg til noen andre og vær totalt avhengig av deg selv. Ikke fest deg følelsesmessig til andre og ikke ha forventinger. Slik unngår du å bli knust og såret hvis noen mennesker velger å forsvinne fra ditt liv eller det er noen mennesker du selv trenger å ta avstand fra. Have no attachments! Det er der vi blir ekstremt sårbare. Når vi “klenger” oss fast til mennesker. Vi trenger å stole på oss selv og vite at vi selv klarer oss og klarer helt fint å ta vare på oss selv. Det å ha andre mennesker i livet blir bare hyggelig og en bonus. Du behøver ikke andre mennesker for å gjøre deg komplett. Vi er komplett selv på egenhånd. For å adaptere en sånn tanke og handling trenger vi å gå dypt inn i oss selv og først og fremst elske oss selv og styrke oss selv. Dette har ingenting med å stimulere din egen ego å gjøre, det er jeg faktisk veldig imot. Vi må kunne elske oss selv for å elske andre. Vi må ha tro på oss selv for å kunne tro på andre. Vi må styrke oss selv for å kunne gi styrke til andre. Så når du klarer å gi alt av disse viktigste grunnlagene til deg selv, klarer du selvfølgelig å fortsette å gi det til deg selv hvis noen forsvinner ut av ditt liv.

Ikke fest deg til noen andre og ikke ha noen forventninger til noen andre. Tro kun på deg selv og skaperen vår. Slik vil du unngå å bli såret 🙂

2 kommentarer

Siste innlegg