Oktober og November=Bursdager

For meg er det slik at nesten alle jeg har rundt meg har bursdag i Oktober og November. Og selvfølgelig har jeg selv også bursdag helt i slutten av oktober. Det er skikkelig Skorpion sesong og jeg er selv en skorpion og har så mange skorpioner rundt meg. Hah!! Det sies at skorpioner er kjempe snille, gode, lidenskapelige og lojale. Men hvis noen plager oss, sårer oss og dolker oss i ryggen, vil du ikke ha med en skorpion å gjøre. Du vil rett og slett ikke ha en skorpion som din fiende, for vi kan være hevngjerrige.
Det jeg har opplevd er at hvis noen sårer meg, tar karma vedkommende. Og vedkommende får smake sin egen «medisin». Men revansje blir det, og hvis ikke jeg gjør noe, så er det automatisk karma som gjør det for meg 🙂 Men sånn er det egentlig med de aller fleste. De menneskene som sårer andre og ødelegger for andre, får igjen! Det er sånn Law of universe fungerer.
Det som også kjennetegner skorpioner er at mange er veldig spirituelle. Jeg er veldig spirituell. Ikke er jeg bare muslim men jeg har noen evner som gjør at jeg kan tolke et mennesket ved første møtet. Og jeg kan føle energier. Og noen mennesker kan jeg bare ikke omgås fordi jeg takler ikke vedkommende sin energi. Om du er ekte, vil jeg merke det, om du er fake, vil jeg merke det. Og flere ting. Evnene mine har forsterket seg mye mer etter at min pappa plutselig gikk bort fra denne verden uten at vi fikk tatt farvel eller noen form for avslutning. Han døde på en reise! Jeg skal ikke gå så mye inn på det nå. Men vi har en sterk relasjon med hverandre selvom han er på den andre siden! Og han har fortalt og vist så mye, blant annet hvordan det er på den andre siden.
Om verden visste disse tingene, hadde de sluttet å løpe etter penger og ødelagt andre mennesker. Igjen jeg skal ikke gå så mye inn på disse tingene for det kommer til å bli altfor komplisert. Men det jeg kan si er at min kjære pappa er på et veldig vakkert sted, mye mye mye vakrere enn denne verden vi lever i og det overgår alt det mennesker noen gang kan forestille seg av det beste. Og tro meg, det er mye mer etter livet på denne jorden. Realiteten er at vi er bare innom her.

Min kjære pappa hadde også bursdag i November❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg